FUN Challenge

Множество от различни игри и активности, съсредоточени да развият комуникацията сред персонала ви и екипната работа. Тийм билдинга може да се проведе на всякъде, където има достатъчно голямо пространство на открито. Не се колебайте и ни потърсете.

SPORT DAY

Какво по-полезно от един спортен ден? Ще ви предложим разнообразие от екипни активности, такива като стрелба с лък, джаги, в които вие ще бъдете футболистите и много други забавни спортни активности.

АДРЕНАЛИН

Харесвате екстремните спортове? Тогава този тийм билдинг е идеалния вариант за вас. Ще ви предложим бънджи скокове, Off Road Рали, стрелба с въздушни пушки, рафтинг и много други активности.

LAUGH CHALLENGE

Разнообразие от активности, които ще ви накарат да се смеете през целия ден. Подбрани са така, че да могат да участват всички възрастови групи с различни интереси. Гарантирано усмивките и добро настроение ще бъдат пренесени в офиса.

TREASURE HUNT

Искате да влезете в ролята на Еркюл Пуаро и мистър Гаскин? Или искате да намерите съкровището на Черната Брада? Харесвате загадките и приключенията? Ни ще ви предложим множество от различни сценарии за идеален Treasure Hunt.

TOUCH THE SKY

Кой като дете не е мечтал да построи ракета, да полети на нея и да докосне звездите? Нека го направим заедно. Един прекрасен начин да сплотите персонала си, давайки му възможност да реши нетрадиционна задача с подръчни средства.

DANDY HORSE

Харесвате колоезденето? А какво ще кажете да сглобите сами велосипеда си с който ще се впуснете в една незабравима надпревара? Изненада, първо ще трябва да намерите всички липсващи части.

HOSTAGE

Един коренно различен тийм билдинг в който границата между реалност и измислица почти не съществува. Свържете се с нас за повече подробности.