От конференци и изложения, до церемонии по награждаване и промо акции, ние ще се погрижим събитието ви да бъде перфектно. Експертите ни, ще подготвят събитието заставайки от двете му страни - какво очакват посетителите и какво очаквате вие. Те ще се погрижат за всеки един детайл на събитието - от наема на помещение, до поканата на гостите.

Ако се нуждаете от стратегическо планиране, ние ще помогнем. Ако не сте сигурни как марката ви се интегрира в събитие, ние ще ви предоставим стратегия и ще разработим посланието ви. Ако се нуждаете от мотивиращ лектор който да предаде посланието ви, ние имаме нужните контакти - в целия свят. Ще работим с вас като един екип. Ще се радваме да подготвим събитието от и до, но ако желаете, ще си партнираме и с друга агенция с която работите.

КОНФЕРЕНЦИИ


Без значение, дали конференцията е за четири или четири хиляди човека, ние ще я подготвим еднакво добре. В тясно сътрудничество с вас, ние ще изучим целите ви в детайли и ще разработим стратегия която не само ще донесе едно незабравимо събитие, но също така ще осигури възвращаемост на инвестициите ви. Ще се погрижим за всички детайли, от наемането на зала и нейната декорация, до фото и видео заснемането, кетъринга, лекторите и поканите.

ИЗЛОЖЕНИЯ


Като специалисти в В2В събитията, ние помагаме на клиентите си да бъдат забелязани и да постигат очаквания резултат. Можем да го направим и за вас. Нашия опит включва целия цикъл - от изложбена стратегия и разработване на предложения, през дизайн на щандове, до разработване и осъществяване на изложения.  Опита ни в мениджъмнта гарантира, че изложението ви ще донесе максимална възвращаемост на инвестициите.

НАГРАЖДАВАНЕ


Без значение дали става дума за награждаване на продукт, телевизионни награди или вътрешно-фирменно награждаване, ние имаме опита и знанията да направим нещо запомнящо се. Ние ще подготвим всеки един аспект на събитието ви, включително подбора и декорирането на ексклузивно място, изработката и доставката на покани, планирането на менюто, дизайна на сцената, подбора на костюми и фото и видео заснемането.

ПРОМОТИРАНЕ


Едно промо събитие може да създаде WOW ефект сред аудиторията ви. Нека го направим незабравимо заедно.  Креативния ни отдел ще подготви всичко - от позиционирането на продукта ви, до дизайна и начина на преподнасяне му. Ще се погрижим за всички детайли на акцията и ще постигнем поставените от вас цели. Ще наемем необходимите помещения и/или площи, ще осигурим медийно присъствие, ще получим всички необходими разрешения, ако такива са необходими.